Honey Intensive Sugar Exfoliator, Spa -Line, Truscada

Truscada_Honey_SPA LINE_760_400

Honey Intensive Sugar Exfoliator, exfoliant intensiv cu zahăr este produs din ingrediente naturale pure, care elimină celulele moarte ale pielii de pe mâini, picioare, precum și pe tot corpul. Pielea devine netedă, suplă şi ȋşi recapată culoarea naturală.

O funcție foarte importantă a peeling –ului este de a reînnoi stratul lipidic și de a menține nivelul de apă echilibrat. Cristalele de zahăr în peeling acționează în mod ideal pe pielea extrem de îngroșată pe mâini și picioare, aceştia işi focalizează acțiunea pe eliminarea celulelor moarte, pielii aspre și calusurilor pe cale naturală. Complexul de uleiuri esențiale în emulsie acționează ca un elixir hrănitor, care hidratează intens şi creează imediat un strat protector, prevenind evaporarea accelerată. Vitamina E protejează fibrele de colagen şi elastina împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi.

Ingrediente naturale active:

Emolienți naturali – hidratează pielea.

Ovăz – boabele de ovăz au un efect de masaj benefic, ce curăță și tonifică pielea.

Trestie de zahăr – datorită cristalelor excepționale, zahărul îndepărtează ușor și precis celulele moarte ale pielii și, astfel, oferă un aspect frumos.

Ulei de Annatto – întinerește și hidratează pielea reducând petele uscate, îngroșate și crăpate. Acest ulei rar conține un număr de antioxidanți care încetinesc procesul de îmbătrânire. Oferă suport pentru reînnoirea celulelor pielii, ajută la vindecarea rănilor, vergeturilor și arsurilor solare ușoare. Uleiul de Annatto are excelente proprietăți astringente și calmează iritațiile pielii.

Ulei de Jojoba – compoziția sa este în mod substanțial similar cu stratul de pe suprafața pielii, sebumul. Acesta conține acizi grași, fitosteroli, și vitamine. Este o sursă bogată de zinc, cupru, siliciu, iod, vitamina E și grupul de vitamine B. Uleiul de Jojoba oferă pe tot parcursul zilei hidratare, deoarece previne pierderea de umiditate, nu blochează porii și permite pielii să respire. Compoziția sa unică are proprietăți antioxidante și încetinește semnificativ procesul de ȋmbătrânire.

Vitamina E – vitamina tinereții, care acționează ȋmpotriva radicalilor liberi şi ȋmbătrânirea pielii. Acesta protejează pielea de uscare excesivă şi pierderea elasticității, adică reduce riscul de fisuri ale pielii.

Utilizare: Se aplică pe pielea umedă, pe mâini, picioare şi corp. Se masează ușor timp de 5-10 minute pentru a separa cu atenție celulele moarte ale pielii. În cele din urmă se clăteşte cu apă.

Dozare: mâini  – 4g; picioare -6g

Cantitate: 335 g / 85 – 55 utilizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *