Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Catalog produse
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Marci produse


PERFECT MAKEOVER FOR YOUR HANDS

TRUSCADA produce şi comercializează o gamă completă de produse de ȋngrijire pentru corp, mâini și picioare cu colecții extraordinare, recunoscute pentru calitatea de prestigiu a materialelor utilizate, cu efect imediat. Unghiile frumos decorate sunt, acum, podoaba fiecărei femeie. Prin urmare, ne-am concentrat pe crearea de produse de calitate premium destinate tehnicienilor, care îndeplinesc cele mai recente tendințe în designul unghiilor tehnice.


Filozofia din spatele brand-ului TRUSCADA este PERFECT MAKEOVER FOR YOUR HANDS. Cu produsele noastre, această transformare este simplă, rapidă și la modă. Ingredientele produselor atent selecționate și efectele acestora vă asigură transformarea. Culorile frumoase ale gelurilor noastre create cu sensibilitate și în conformitate cu tendințele recente ale modei, vă garantează că veți fi mereu la modă.


Produsele TRUSCADA sunt de cea mai bună calitate, fabricate numai din materii prime de calitate premium, asigurând nu numai calitatea, dar şi protecția. Toate sortimentele sunt prelucrate de laboratoare specializate, iar tehnicile de analiză şi de testare utilizate în producerea lor garantează cea mai înaltă calitate și siguranță, fiind strict controlate de directivele europene din industria produselor cosmetice.


PRODUSE DE TOP PROIECTATE EXCLUSIV PENTRU DESIGNUL UNGHIILOR (MADE IN EU)

Din anul 2009, aducem pe piață produse pentru designul unghiilor de o calitate revoluționară, produse pe baza experienței a 20 de ani de studiu, ȋn laboratoare dotate cu cea mai avansată tehnologie de producție unde punem accent pe calitatea și siguranța produselor. Cele mai noi tehnologii și cunoștințe sunt transpuse ȋn colecția PRESTIGE. Caracteristica principală a acestei colecții de geluri este durabilitatea mai lungă ce oferă flexibilitate extremă pentru toate tipurile de unghii. Mai mult decât atât, colecția menține tendința ȋn modelarea unghiilor technice, care este diferită de manichiura unghiilor naturale. O renaștere semnificativă a întregii colecții este schimbarea tehnologică a gelurilor UV în sistemul LED. Trecerea de la gelurile tradiționale la gelurile din această generație reprezintă tendințele pieței la nivel mondial.

 

 
             Certificările noastre: 
                  
 
 
 

 
 
 
 
 

 

 

 

spacer


Ghidul tau autentic de shopping.
Website detinut de CHRISSANGEL ROM TRADE S.R.L., CIF: 17340767, Reg.Com: J40/4630/2005

truscadaromania.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.