Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Catalog produse
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Marci produse


PROTECTIA DATELOR

SC CHRISSANGEL ROM TRADE SRL este inregistrata ca operator de prelucrare a datelor cu caracter personal la registrul de evidenta a A.N.S.P.D.C.P. sub numarul 333587241064/19.09.2015.

CONFIDENŢIALITATE

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulație a acestor date, modificată şi completată ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecția vieții private ȋn sectorul comunicațiilor electronice S.C. CHRISSANGEL ROM TRADE S.R.L. are obligația de a administra ȋn condiții de siguranță şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. 


Scopul colectării datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor S.C.CHRISSANGEL ROM TRADE S.R.L.informații şi servicii de cea mai bună calitate.


Sunteți obligat(ă) să furnizați datele, acestea fiind necesare furnizării serviciilor puse la dispoziție de firma noastră. Refuzul dvs. determină imposibilitatea de a vă oferi aceste servicii. Informațiile ȋnregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai autorităților publice, la cerere, pentru derularea unui act administrativ sau de justiție.


Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitați ştergerea datelor. 


Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată prin email contact@truscadaromania.ro sau printr-o scrisoare recomandată prin poştă pe adresa: 

S.C. CHRISSANGEL ROM TRADE S.R.L.– Str. Schitului , Nr.18. Bl. 20B, Sc.1, Ap. 29, Sector 3, Bucureşti. 


Dacă unele din datele furnizate de dumneavoastră, folosite la ȋnregistrare sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

 


spacer


Ghidul tau autentic de shopping.
Website detinut de CHRISSANGEL ROM TRADE S.R.L., CIF: 17340767, Reg.Com: J40/4630/2005

truscadaromania.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.