Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Catalog produse
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Marci produse


LIVRARE SI PLATA

 

Pozele de pe site sunt cu titlu de prezentare!

 

 


 

 

Atenție! Dacă unele produse sau comenzi se califică pentru mai multe tipuri de reduceri, se poate aplica doar una dintre acestea.

 

 


 

 

COMANDA MINIMĂ

 

 

Valoarea minimă a comenzii/coletului trebuie să fie 75 RON cu TVA inclus, făra taxele de expediere, iar costul transportului pe teritoriul României este suportat de www.truscadaromania.ro la toate comenzile a căror produse (cu reducerea deja aplicată) valorează mai mult de 350 RON.

 

 


 

 

PRELUAREA ŞI EXPEDIEREA COMENZILOR

 

 

Pentru produsele existente în stoc termenul de livrare este de 24 - 48 ore de la data confirmării comenzii. Produsele care nu sunt pe stoc vor fi livrate ulterior sau le puteţi înlocui cu altele, după alegera dumneavoastră. În acest caz vă vom contacta telefonic.

 

 

 

  • Comenzile preluate şi confirmate până ȋn ora 14:00 vor fi pregătite şi expediate ȋn aceeaşi zi. 
  • Comenzile preluate şi confirmate după ora 14:00 vor fi expediate a 2 a zi lucrătoare.

 

 

 

Notă: Sâmbăta, Duminica şi zilele libere naționale nu sunt zile lucrătoare.

 

 


TAXA DE EXPEDIERE

 

 

Transportul prin FAN COURIER este de 23 RON pentru comenzile mai mici de 350 RON sau suportat integral de www.truscadaromania.ro pentru cele peste 350 RON(cu reducerea deja aplicată)şi este disponibil ȋn orice localitate aflata in raza acoperita de Fan Courier( cu 0 km suplimentari )din România.


 

 

METODA DE PLATĂ

 

 

 

  • Ramburs - plata se face la primirea coletului cu produsele comandate. Comanda se achită la livrarea efectuată de către agentul serviciului de curierat rapid.

 

 

 

POLITICA DE RETURNARE A PRODUSELOR ACHIZIŢIONATE

 

 

Clientul are dreptul de a notifica ȋn scris SC CHRISSANGEL ROM TRADE S.R.L, deținătorul site-ului www.truscadaromania.ro că renunță la cumpărare, fără penalități şi fără invocarea unui motiv, ȋn termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului prin returnarea produsului cumpărat ȋn ambalajul original, cu toate accesoriile şi fără să prezinte nici o urmă de deteriorare sau uzură, clientul suportând cheltuielile de expediție conform legilor româneşti.


 

 

Consumabilele (geluri,lacuri,tratamente etc) se pot returna doar dacă acestea nu au fost desigilate.


 

 

Returnarea se poate face doar pentru produsele noi ce nu au suferit nici un fel de modificări, şi care includ toate accesoriile şi ambalaje originale.


 

 

Acest drept nu poate fi invocat ȋn cazul produselor ridicate de la sediul nostru.


 

 

Nu fac obiectul garanției produsele care prezintă defecte fizice precum: lovituri, crapături, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garanție deteriorate, ȋndepărtate sau modificate, produsele utilizate ȋn conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzătoare, supunerea la variații mari de temperatură şi presiune, şocuri mecanice, manipulare incorectă, utilizarea produselor ȋn condiții de umiditate, praf, noxe sau sub acțiunea substanțelor chimice etc.) , setări şi instalări incorecte, surse defecte, prize fără ȋmpământare, pătrunderea de lichide, metale sau alte substante ȋn interiorul echipamentelor, intervenția mecanică sau plastică asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente ȋn timpul funcționarii echipamentelor.


 

 

Dacă optați pentru expedierea unui alt produs in schimbul produsului returnat, costul expedierii acestui produs către dumneavoastră va fi de 15lei, suma pe care va trebui să o achitați.


 

 

In cazul ȋn care achiziționarea produselor conține o reducere comercială de tip VOUCHER CADOU sau PUNCTE LOIALITATE aceasta va fi anulată cu ocazia unui retur total sau parțial.


 

 

Adresa de returnare este:


 

 

S.C. CHRISSANGEL ROM TRADE S.R.L. Str. Schitului , Nr.18. Bl. 20B, Sc.1 ,Ap. 29, Sector 3, Bucureşti.

 

 

 

*Vă rugăm să ne contactați ȋnainte de a returna coletul la telefon 0763 048051 sau prin e-mail contact@truscadaromania.ro

 

 


Contravaloarea produselor va fi restituită integral, ȋn contul iban personal al clientului. Timpul estimat pentru returnarea contravalorii produselor este de 14 de zile de la recepționarea acestora, ȋnsă ȋn cele mai multe cazuri, această tranzacție se poate reduce la doar câteva zile.


 

 

ATENŢIE! Nu primim coletele pentru schimb de produse sau retur a căror plată de transport nu a fost efectuată de expeditor! Nu primim colete cu ramburs! Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului ȋn urma transportului de schimb sau returnare de produse către S.C. CHRISSANGEL ROM TRADE S.R.L.


 

 

Clienții cu personalitate juridică nu au dreptul să denunțe unilateral contractul. Conform legislației ȋn vigoare, renunțarea la cumpărare este aplicabilă doar clienților persoane fizice.Politica de returnare este conformă Ordonanței nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanță.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

spacer


Ghidul tau autentic de shopping.
Website detinut de CHRISSANGEL ROM TRADE S.R.L., CIF: 17340767, Reg.Com: J40/4630/2005

truscadaromania.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.