Sabloane Gold Prestige Line, Truscada

Sabloane_gold_Prestige Line TruscadaŞabloane unice pentru unghii proiectate de profesioniști, concepute pentru profesioniștii din întreaga lume. Proiectate special de către liderul italian și designerul olimpic ȋn nail design. Folia de aluminiu tradițională a fost înlocuită cu o hârtie specială ce menține forma perfectă. Adezivul puternic asigură aderența șabloanelor, acestea nu se dezlipesc ȋn timpul modelării. Rezistență la șoc în lampă. Designul grafic auriu oferă șabloanelor aspect de lux. Citește continuarea

Reduceri luna Februarie

Truscada_Reducere_Feb2016

Luna Februarie debutează cu 14% REDUCERE la toate gelurile şi ojele semipermanente TRUSCADA, gama Prestige Line, Tri – Lac şi Unicum. Reducerea se aplică la facturare ȋn limita stocului disponibil. Vezi produsele ȋn magazinul nostru online www.truscadaromania.ro

 

Reduceri TRUSCADA

Truscada_20Reducere_Craciun2015De sărbători ‪TRUSCADA ȋți oferă 20% reducere la toate gelurile Prestige Line şi ojele semipermanenete Unicum şi Tri-Lac aflate ȋn stoc. Mai multe detalii in magazinul nostru online www.truscadaromania.ro

Silver Week TRUSCADA

TRUSCADA_SILVER_WEEK_GEL PICTURA SPIRITIn Decembrie vă oferim o serie de promoții cu produse ce pot fi utilizate pentru manichiurile de iarnă.

SILVER WEEK TRUSCADA  ȋți oferă cadou gelul de pictură UV Art Gel Cream Spirit din gama Prestige Line la comenzi peste 400Ron ȋn perioada 7-14 Decembrie 2015.  Citește continuarea

Oja Semipermanenta Cabernet, Unicum

Cabernet_Oja Semipermanenta UNICUM_TRUSCADA

Luna aceasta Truscada a lansat culori noi ce completează colecția ojelor semipermanente UNICUM.

Cabernet, o culoare ȋn tendințele anotimpului, reflectă violetul profund al strugurilor copți, o umbră densă de culoare închisă ce se bazează pe infuzii de negru și roșu pentru a atinge caracterul, specific, corpolent.

 

Mai multe detalii in magazinul nostru online: www.truscadaromania.ro

Mirror Effect Truscada

MIRROR_EFFECT_TRUSCADA

Mirror Effect Prestige Line  este un produs decorativ cu efect de oglindă, ușor de aplicat, cu rezultate imediate. Acesta nu are nevoie de o bază individuală, dar trebuie să fie utilizat pe o suprafață lucioasă, netedă și fără denivelări. Se usucă perfect la aer.

Pentru finisare recomandăm utilizarea gelului de construcție Trinitas 3in1, Truscada.

Gelul Baby Boomer, Truscada

Baby Boomer_TRUSCADA

Unicitatea gelului de construcție Baby Boomer oferă nu numai o culoare frumoasă, dar şi o textură moale, foarte uşor de aplicat. Textura sa este potrivită pentru toate tipurile de unghii. Structura adezivă şi compoziția permit utilizarea acestui gel ca o bază.

Tendința modernă este crearea așa-numitului efect BABY BOOMER, iar gelul de construcție Baby Boomer ȋmpreună cu gelul french Sculpting White este perfect pentru realizarea acestui efect.

Citește continuarea

Pigmentii Prestige Line, Truscada

Truscada_pigmenti

Inovația Truscada nu se bazează doar pe calitate, dar, de asemenea pe o lucrare de laborator fără sfârșit unde sunt concepute produse noi pentru a oferi un avantaj pentru creativitate și expresia artei la superlativ. Dezvoltarea și fabricarea produselor pentru designul unghiilor de o calitate revoluționară sunt produse pe baza experienței a 20 de ani de studiu, ȋn laboratoare dotate cu cea mai avansată tehnologie de producție unde punem accent pe calitatea și siguranța produselor.

Citește continuarea

Noile geluri de pictura Prestige Line

Truscada_Prestige_Line_geluri pictura2015

Noile geluri de pictură ȋn nuanțe metalice Fashion Gold, Fashion Silver, Gold Flame şi Spirit completează colecția Prestige Line, Truscada.

Gelul de pictură, ultra pigmentat, cu consistență cremoasă este soluția ideală pentru orice design Nail Art. Consistența sa cremoasă asigură o experiență unică ȋn decorare. Cu acest gel, puteți crea decorațiuni simple, dar și speciale, care necesită structură, profunzime și efecte unice. Acest gel UV extrem de pigmentat este de o consistență cremoasă, aproape densă, care garantează crearea de pasaje și efecte minunate. Prin combinația cu alte nuanțe de geluri colorate Prestige Line se creează o paletă frumoasă, de culori pastelate. Pasta cu acoperire completă înlocuiește ȋn totalitate gelurile colorate. Structura unică al acestei paste creează detalii frumoase pentru decorare, cum ar fi: ONE-STROKE, ZHOSTOVO, NEO DESIGN, BLACK & WHITE DESIGN.

 

Noul gel de finisare Futuristic Gloss, Truscada

Futuristic_Gloss_Truscada

Noutate absolută, gelul de finisare Futuristic Gloss Prestige Line de la Truscada.

  • Caracteristicile produsului:
  • Efectul de unghii umede cu luciu de diamant.
  • Rezistență extremă la uzura mecanică, nu crapă.
  • Anti Yellowing Agent – Materii prime de calitate premium ce previn ȋngălbenirea unghiilor.
  • Luciu extrem de rezistent, timp de 4 săptămâni.
  • Fără substanțe acide și periculoase.

Citește continuarea